Shoppen in de Witte de Withstraat

Al op enkele minuten loopafstand is de levendige Witte de Withstraat te vinden. Hier is niet zomaar alledaagse mode te vinden, maar bijzondere winkeltjes met exclusieve mode en producten. Hieronder vallen verschillende specialiteits winkels waar de kenners hun tassen kunnen vullen. Enkele voorbeelden van winkels in de Witte de Withstraat zijn:

De lingeriewinkel van Marlies Dekkers, de beroemde topontwerpster.
Goliath, een kledingwinkel met stijlvolle, sportieve schoenen en sneakers.
In de ban van de ring, zowel een winkel als een atelier waar bijzondere sieraden zijn tentoongesteld
R.S.I. The Attraction, de specialist in skates, snowboards, rollerskates, stuntsteps, frisbees en vliegers.

Shoppen

Klik om het volledige winkelaanbod te bekijken: Shoppen, Mode

Shoppen in het centrum van Rotterdam

In 10 minuten lopen bevindt u zich al in het centrum van Rotterdam, waar u nog meer kunt shoppen! Er zijn verschillende winkelstraten te vinden, een bekende winkelstraat is de Lijnbaan. In de buurt zijn veel bekende winkels te vinden, zoals de grootste H&M van Europa. De Koopgoot is ook een bekend winkelgebied, waar u nog meer bekende winkels vindt zoals de Beijenkorf bijvoorbeeld.

U kunt er ook voor kiezen een overdekt winkelcentrum te bezoeken, Alexandrium biedt u een uitstekende optie. Het is een groot overdekt centrum dat bestaan uit drie samengevoegde delen, Alexandrium Shopping center, Alexandrium Megastores en Alexandrium Wooncenter. Een andere optie is Zuidplein, waar ook een groot aanbod is aan winkels.

Verder heeft Rotterdam wel 12 markten om te bezoeken. De bekendste is de Markthal (10 minuten lopen), de prachtige hal heeft al een aantal prijzen binnengesleept. De prachtige, overdekte hal is namelijk vaak geprezen om zijn uitstraling en moderne architectuur. Naast de Markthal, op Blaak, wordt de langste markt van Europa gehouden, bijna twee en halve kilometer. Er is een groot aanbod aan etenswaren, kleding, accessoires, stoffen, bloemen en planten. De markt op Blaak is er op dinsdag en zaterdag van 08.00-17:30. De op één na grootste markt is te vinden bij de Afrikaanderplein (14 minuten met de metro), waar ook verschillende producten te vinden zijn. De Afrikaandermarkt is er op woensdag van 08.00-17.30 en zaterdag van 08.00-17.00.

Koopgoot
Alexandrium
Markthal