jul
08

North Sea Jazz Festival

Event Time: n.t.b. / Event Location: Ahoy

Verken de vele artiesten op het North Sea Jazz festival!

In Ahoy Rotterdam kan je op 8 tot en met 10 juli weer terug voor de groot internationale evenement North Sea Jazz Festival. Het evenement brengt je 15 concertzalen, 1300 musici en artiesten en een bezoekersaantal dat jaarlijks de 65.000 tot 70.000 bereikt. De drie dagen staan bekend om de verleden, heden en toekomst dagen van de jazz. Er komen deze drie dagen naast jazz ook blues, soul, hiphop, pop, world, funk en nog veel meer voorbij! Laat je verrassen door de artiesten die komen optreden! Bekijk hier de website voor meer informatie.

Overnachting EuroHotel

Vanaf EuroHotel neem je de metrostation Leuvehaven dat 2 minuten om de hoek zit. Elke metro heeft een directe verbinding met de locatie. Je stapt uit op metrostation Zuidplein en dan loop je 7 minuten naar Ahoy Rotterdam. Na de spetterende avond kunt u zich terug trekken en tot rust komen in het EuroHotel. Hét hotel in hartje centrum met alles direct binnen handbereik.
Mis het niet! Boek nú een kamer voor de scherpste prijs van Rotterdam! Voer de actiecode “EURO2017” in en ontvang €5 korting op uw verblijf!

North Sea Jazz Festival

*Op basis van beschikbaarheid.

dec
31

Nationale Nieuwjaarsnacht

Event Time: 23.59 / Event Location: Erasmusbrug

Vier Oudejaarsavond in hartje Rotterdam!

Op Oud en Nieuw zal er weer de mooiste vuurwerk te zien zijn tijdens de Nationale Nieuwjaarsnacht in Rotterdam. De siervuurwerk worden vanaf de Erasmusbrug in de lucht geschoten! In en rond het centrum van Rotterdam is de spektakel te zien. De beste plek om de show te zien is op de Boompjeskade en het Noordereiland. Bekijk hier de website voor meer informatie!

Overnachting EuroHotel

Na de Nieuwsjaarsviering kunt u zich terug trekken en tot rust komen in het EuroHotel. Hét hotel in hartje centrum met alles direct binnen handbereik.

Mis het niet! Boek nú een kamer voor de scherpste prijs van Rotterdam! Voer de actiecode “EVENT2016” in en ontvang 10% korting* op uw verblijf!

Nationale Nieuwjaarsnacht

*Op basis van beschikbaarheid.

jul
25

Rotterdam Unlimited

Event Time: n.t.b. / Event Location: Centrum Rotterdam

Feest vieren op je best tijdens de spetterende Rotterdam Unlimited!

Een spetterende onderdeel van Rotterdam Unlimited is de Zomercarnaval parade! Naast de Zomercarnaval parade zal er in de stad vele optredens en acts plaats vinden. Je vind er onder andere poetry, zang, muziek, film en dans en nog veel meer. Bekijk hier de website voor meer informatie.

Overnachting EuroHotel

Na een indrukwekkende dagje Rotterdam genieten van de vele optredens en de parade kunt u zich terug trekken en tot rust komen in EuroHotel. Hét hotel in het centrum van Rotterdam.
Mis het niet! Boek nú een kamer voor de scherpste prijs van Rotterdam! Voer de actiecode “EVENT2017” in en ontvang 10% korting* op uw verblijf!

Rotterdam Unlimited

*Op basis van beschikbaarheid.

sep
14

WK Triathlon Rotterdam

Event Time: No time set / Event Location: Rotterdam

WK Triathlon Rotterdam – Grand Final

Van 14 t/m 17 september is Rotterdam de plek waar je als triatleet wilt zijn. De Grand Final van de ITU World Triathlon Series vindt dan voor het eerst plaats in Nederland. Of je nu als deelnemer, toeschouwer of vrijwilliger naar Rotterdam gaat, het WK Triathlon Rotterdam mag je niet missen!

Untitled - 4

Overnachting Eurohotel Centrum
Het hotel is gelegen in het centrum van Rotterdam met alles direct binnen handbereik.
Mis het niet! Boek nú snel een kamer met €5,- korting, gebruik hiervoor de actiecode “Euro2017”

Meer informatie en programma event: http://rotterdam.triathlon.org/nl/home