OogziekenhuisHet Oogziekenhuis Rotterdam

EuroHotel Centrum ligt op slechts enkele minuten van Het Oogziekenhuis Rotterdam. Vanuit de ingang van het hotel kijkt u al uit op de achterkant van het ziekenhuis. Mede hierom is EuroHotel Centrum perfect om te verblijven als u een afspraak heeft bij het ziekenhuis.

Het Oogziekenhuis Rotterdam is een Center of Excellence en daarmee dé specialist in oogheelkunde. Hun motto luidt: “”zorg voor het oog, oog voor de zorg”. Ze werken met bekende oogziekenhuizen over heel de wereld en innovatie staat voorop, ze zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om de kwaliteit en veiligheid in de zorg nóg beter te maken. Het Oogziekenhuis bestond vorig jaar voor 140 jaar en kent dus een rijke geschiedenis. Verschillende ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat het ziekenhuis uitgroeide tot het kennis- en behandelcentrum van vandaag. Het oogziekenhuis heeft ten slotte ook een aantal prijzen gehad voor het design, kwaliteit en veiligheid.

Voor meer informatie kunt u naar de website van het Oogziekenhuis


erasmus mcErasmus MC

Op loopafstand (15 minuten) ligt ook het Erasmus MC, een universitair medisch centrum. Erasmus MC is leidend in innovaties in de zorgindustrie en is ook erkend hiervoor. Bij Erasmus MC gelooft de organisatie dat de zorg nog beter kan en dat mensen nog langer gezond kunnen zijn. Het instituut wordt onderscheden in twee delen, het Erasmus MC-Sophia kinderziekenhuis en Erasmus MC Kanker Instituut. Erasmus MC-Sophia biedt patiëntenzorg voor kinderen en in dit gebied wordt ook wetenschappelijk onderzoek verricht, onderwijs en opleidingen verzorgd. Verder zet het Erasmus MC Kanker Instituut zich in voor kankerpatiënten, waarbij ook wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en opleidingen worden gehouden.

Voor meer informatie kunt u naar de website van het Erasmus MC.

Brengt u binnenkort een bezoek aan Het Oogziekenhuis Rotterdam?

Speciaal voor patiënten van Het Oogziekenhuis bieden wij nu 10% korting op een verblijf in ons hotel. Voer de actiecode “oogziekenhuis” in en boek uw verblijf bij EuroHotel Centrum, achter Het Oogziekenhuis Rotterdam!