Hotel Exploitant Leo Houkamp

Leo Houkamp is hotel exploitant. Behalve 2 hotels in het centrum van Rotterdam waaronder Grand hotel Central exploiteert Leo Houkamp ook 2 hotels in Azië.

Euro Hotel Centrum is hét hotel voor een comfortabele overnachting, genieten van het uitgebreide, smaakvolle maar ook zeer bekende ontbijtbuffet, een lekker drankje aan de bar, in de lounge of op het terras. Het hotel van Leo Houkamp heeft ene persoonlijk hoog serviceniveau. Indien u op zoek bent naar een zaal voor vergaderingen, trainingen of feesten om nooit te vergeten, beschikt het hotel ook over een stijlvolle zaal en/of vergaderruimte. Door de lange historie en de familieachtige uitstraling bevindt u zich in een huiselijke ambiance. Bij het inchecken ontvangt u een tegoedbon voor een welkomstdrankje in de bar en daarnaast zullen onze medewerk(st)ers ervoor zorgen dat u tijdens uw verblijf van alle gemakken wordt voorzien.

Het hotel van Leo Houkamp beschikt over veel kamers, allen voorzien van een bad/douche, toilet, en kabeltelevisie. In de lobby van het hotel kunt u gratis gebruik maken van de internetcorner. Alle kamers beschikken tevens over een WiFi-verbinding.