FIETS HUREN

Wilt u tijdens uw verblijf een fiets huren? Dat is mogelijk!  Eurohotel biedt u de mogelijkheid om elke dag een fiets te huren. U wilt natuurlijk niks missen van Rotterdam, op de fiets is alles van de stad te zien. Gezien EuroHotel zich middenin Rotterdam bevindt, kunt u zo gemakkelijk langs de winkelstraten, bezienswaardigheden en eventuele evenementen fietsen. De fiets maakt het gemakkelijk en voordelig! U vindt hieronder de prijzen voor het fietsverhuur.

Fiets

Prijzen & Eigenschappen:

  • 1 dag = €12,50 per dag
  • 2 dagen = €11,25 per dag
  • 3 dagen of meer = €10,- per dag
  • De fiets is verzekerd tegen diefstal en beschadiging

Huur direct een fiets bij het reserveren van uw kamer!
Als u via onze website boekt kunt u direct een fiets huren. U vindt de optie om een fiets te huren bij uw verblijf  bij de derde stap van het boekingsproces, zo kunt u gemakkelijk uw fiets huren voor aankomst!

 

Tips!

Rotterdam Routes appkleinerelogo_website
Rotterdam moet je leren kennen om ervan te houden. De app Rotterdam Routes neemt je mee op reis door de stad. Het vertelt het verhaal van Rotterdam door de ogen van echte Rotterdammers. Zij nemen je mee langs verborgen parels, bijzondere plekken en bekende highlights. Rotterdam Routes verandert je kijk op de stad en maakt van iedereen een local.

Download hier gratis de Rotterdam Routes app

Fietsroute “Langs de rivier door Rotterdam”
Bekijk hier de fietsroute Nieuwe Maas Parcours. Gratis printversie beschikbaar!

Toch liever met het openbaar vervoer?
Het openbaar vervoer in Rotterdam is goed geregeld. Alles sluit zeer goed op elkaar aan. Of je nu met de tram, de bus, de metro of zelfs de watertaxi reist, je komt waar je moet zijn!

Tip: Met de Rotterdam Welcome Card heb je een OV-chipkaart om onbeperkt te reizen met de RET (1,2 of 3 dagen) en krijg je meer dan € 250,- voordeel in Rotterdam.

Meer informatie: OV Chipkaart , RET informatie en dienstregeling, OV planner