jul
08
Event Time: n.t.b. / Event Location: Ahoy

Verken de vele artiesten op het North Sea Jazz festival!

In Ahoy Rotterdam kan je op 8 tot en met 10 juli weer terug voor de groot internationale evenement North Sea Jazz Festival. Het evenement brengt je 15 concertzalen, 1300 musici en artiesten en een bezoekersaantal dat jaarlijks de 65.000 tot 70.000 bereikt. De drie dagen staan bekend om de verleden, heden en toekomst dagen van de jazz. Er komen deze drie dagen naast jazz ook blues, soul, hiphop, pop, world, funk en nog veel meer voorbij! Laat je verrassen door de artiesten die komen optreden! Bekijk hier de website voor meer informatie.

Overnachting EuroHotel

Vanaf EuroHotel neem je de metrostation Leuvehaven dat 2 minuten om de hoek zit. Elke metro heeft een directe verbinding met de locatie. Je stapt uit op metrostation Zuidplein en dan loop je 7 minuten naar Ahoy Rotterdam. Na de spetterende avond kunt u zich terug trekken en tot rust komen in het EuroHotel. Hét hotel in hartje centrum met alles direct binnen handbereik.
Mis het niet! Boek nú een kamer voor de scherpste prijs van Rotterdam! Voer de actiecode “EURO2017” in en ontvang €5 korting op uw verblijf!

North Sea Jazz Festival

*Op basis van beschikbaarheid.